Hulp bij Echtscheiding

Samenwoners

UIT ELKAAR NA SAMENWONING

Als u uit elkaar gaat na samenwoning dan hoeft u minder formele zaken te regelen dan na een huwelijk. Alleen een ouderschapsplan en kinderalimentatie zijn verplicht. Maar dat betekent niet dat de scheiding emotioneel minder moeilijk is. En u moet net als na een huwelijk samen veel bespreken en besluiten. Over de kinderen, uw woning, de spullen, de belasting etc.. Wij helpen u graag om dat samen in goed overleg te doen.

DE INSTEEK VAN DOOR1DEUR BIJ MEDIATION

Een scheiding gaat om teleurstelling, verdriet, boosheid en niet uitgekomen hoop en verwachting. Als deze gevoelens niet aan bod komen en de aandacht alleen uitgaat naar de zakelijke kant, waarin de één de ander amper iets gunt, dan zijn de problemen in de toekomst haast al uit te schrijven. Wij helpen u om samen uw relatie goed af te sluiten en -als u kinderen heeft – de overstap te maken van ex-partners naar collega-ouders.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wilt u precies weten wat te doen bij scheiding, neem dan telefonisch contact met ons op en/of vraag vrijblijvend een gesprek aan. Ons telefoonnummer is 055-8434552.